Kindercoach Waalsprong is de kindercoach in de omgeving van Oosterhout en is er voor alle kinderen die begeleiding nodig hebben bij hun persoonlijke ontwikkeling. Emotionele en sociale klachten kunnen invloed hebben op het gedrag van kinderen. Als kindercoach in Oosterhout kan ik de helpende hand bieden en ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van zowel kinderen als ouders.

De sprong wagen met uw kind

De ontwikkeling van een kind staat nooit stil. De sociaal-emotionele ontwikkeling blijft altijd doorgaan en maakt de kind tot de persoon die hij of zij is. Sommige kinderen hebben hierbij begeleiding nodig en kunnen niet altijd even gemakkelijk de spring maken. Als kindercoach in Oosterhout wil ik graag met u en uw kinderen de sprong maken, in de persoonlijke ontwikkeling en kracht. Graag begeleid ik u en uw kind om de juiste stappen te nemen. Lees hier meer over mijn werkwijze.

Kindercoach Oosterhout: Wie ben ik?

Mijn naam is Susan Weerd en ik ben oprichtster van Kindercoaching Waalsprong. Als kindercoach in de omgeving van Oosterhout en Nijmegen ondersteun ik kinderen bij sociaal-emotionele klachten en/of leer- gedragsproblemen. In de loop der jaren heb ik veel ervaring op gedaan in het werken met kinderen die te kampen hebben met faalangst of weinig zelfvertrouwen hebben. Tevens heb ik kennis over hooggevoeligheid, pesten, rouwverwerking, beelddenken, boosheid en andere klachten. LeesĀ  meer over begeleiding en coaching. Daarnaast verzorg ik ook trainingen op maat.

header_04

Kindercoach in Oosterhout inschakelen?

Bent u op zoek naar een kindercoach in Oosterhout? Kindercoaching Waalsprong helpt u en uw kind graag. Wilt u meer weten over mij? Neem dan contact op via telefoonnummer 024 785 20 82 of mobiel: 06 51 97 09 28. Uiteraard kunt u mij ook mailen op susan@kcwaalsprong.nl

Contactgegevens: Kindercoach Oosterhout & Nijmegen:
Golden Deliciousstraat 11
6515 BK Nijmegen