Wie ben ik


Ik ben Susan Weerd (34), gediplomeerd kindercoach en moeder van twee jonge dochters.
Ik ben woonachtig in de Waalsprong in Nijmegen.

Na een succesvolle afronding van mijn universitaire studie culturele antropologie, met o.a. een half jaar lesgeven aan straatkinderen in Zuid Afrika, heb ik mij verder verdiept in de ontwikkeling van het kind, met een HBO-diploma Pedagogiek en een opleiding Kindercoaching en gecertificeerd trainer rots en water.

Vanuit mijn persoonlijke achtergrond en betrokkenheid heb ik een uitgesproken belangstelling voor mensen en met name voor de ontwikkeling van kinderen. De afgelopen jaren heb ik op verschillende vlakken ervaring opgedaan in het werken met kinderen en coachen. De uitgangspunten van een kindercoach passen bij mij als persoon. Als kindercoach is het volgens mij een open en nieuwsgierige houding noodzakelijk naar diegenen die hulp vragen. Niet met oplossingen komen maar zelfbewustzijn stimuleren. Vooral het uitgangspunt van niet met oplossingen komen is wat bij mij past. Dit is belangrijk om de kracht van een kind (of ieder persoon) naar boven te krijgen.

linkedin nl.linkedin.com/in/susanweerd